Jump to Navigation

Afla cine este - Tot Bacaul - echipa Tot Bacaul

Despre noi

     Noi suntem “tot Bacaul” - serios,  dar altfel. Aici nimeni nu ajunge din cauza ca e pila cuiva sau din cauza ca e prea amarat si n-are loc in alta parte. Aici suntem noi, bacauanii, cu bune si rele.

     Adminul e bineinteles bacauan getbeget si exista pentru ca trebuia sa fie cineva. Isi va asuma raspunderea pentru cele postate de propria persoana, dar fiind un site deschis tuturor postarilor, nu-si poate asuma raspunderea pentru intreg continutul.

     De asemenea e indicat ca cei care posteaza pe totbacaul.ro sa fie cat mai pe subiect, sa evite greselile gramaticale – e mai usor sa citesti ce-ai scris decat sa modifici dupa ce postezi – si nu in ultimul rand, e interzisa folosirea de expresii sau injurii personale, rasiale sau de orice alta natura.

     In masura posibilitatilor, acele postari care nu au un continut decent vor fi sterse de catre admin, urmand apoi stergerea contului si bannarea ip-ului celui care se dovedeste a nu avea cei “7 ani de Bacau”.

     Ar fi de evitat de asemenea postarile ce au un caracter exagerat publicitar sau duplicat. Nu uitati ca adminul e aici sa ajute, sa sprijine, sa orice altceva, nu sa stearga/modifice conturi si/sau postari.

     Puteti veni oricand cu sugestii si reclamatii folosind formularul de contact sau poate o rubrica in forum. Site-ul este la inceput de drum si intr-o continua dezvoltare, deschis la orice propunere si colaborare, fara a avea pretentia ca totbacaul.ro este cel mai bun si mai util, ci doar dorinta de a ajunge primul.

Echipa totbacaul.ro este “tot Bacaul”.

     Oricine vrea sa posteze pe acest site o va putea face, singura conditie ar fi ca acea persoana sa fie din Bacau sau cel putin sa se refere la ceva ce are legatura cu  Bacaul.

     Site-ul se adreseaza in aceeasi masura persoanelor fizice si juridice din orasul/judetul Bacau.
Persoanele juridice isi vor putea prezenta produsele si serviciile intr-un director separat.

     totbacaul.ro isi propune sa devina cea mai completa baza de date a firmelor din Bacau si locul de intalnire preferat al bacauanilor de pretutindeni.  O altfel de harta a site-ului va fi prezentata in cele ce urmeaza:

Stiri

     Pentru ca nu se poate fara, vom incerca sa adunam cele mai importante stiri pe plan local si nu numai.

Bacau

Bacaul in statistici, scurt istoric, personalitati, muzee, harta, etc.

Evenimente

Expozitii, reprezentatii, concerte, dansuri, karaoke, diverse seri cu tematica, toate-si au loc in categoria de evenimente.

Utile

De la mersul trenurilor, vremea, telefoane utile, pana la adresele institutiilor importante si modalitatea de obtinere a diverselor acte, necesare atat PF, cat si PJ.

Blog

Articole pe subiect, cu tema locala sau din viata de zi cu zi... chiar fara subiect.

Anunturi

Postate de cei care cauta sau ofera un loc de munca, o locuinta, un automobil,  spre vanzare/cumparare/inchiriere si multe alte categorii.

Relaxare

Program cinema, teatru, ateneu, bazin, etc. laolalta cu diverse jocuri, bancuri, horoscop

Recenzii

Pe totbacaul.ro iti poti spune parerea despre serviciile care-ti sunt oferite. Sau mai bine zis, ne poti spune unde se mananca o pizza buna sau daca ai comandat acasa, cine ti-a adus o pizza rece sau de la alta comanda.

Forum

Locul in care bacauanii se intalnesc, isi impartasesc cuvinte, ganduri, sfaturi... comunica.

Concursuri

Vom cauta sa rasplatim vizitatorii fideli ai site-ului si pe cei care posteaza stiri, recenzii sau evenimente de valoare prin diferite premii, sau contracte cu diferiti sponsori.

Director firme

Cei care detin o afacere in Bacau vor avea posibilitatea sa o promoveze prin serviciile oferite de totbacaul.ro, alegand una din metodele de promovare – gratuita sau asistata.

Gratuit: orice administrator isi va putea adauga firma in directorul totbacaul, numarul de telefon si adresa. De asemenea vizitatorii totbacaul.ro vor putea scrie recenzii/comentarii si vor putea vota acea firma.

Daca administratorii vor opta pentru varianta asistata, vor beneficia de mai multe facilitati, cum ar fi adaugarea de produse/servicii, detalii si poze, o pozitionare mai buna in cadrul directorului, etc.

Cei care aleg aceasta varianta vor semna un contract de publicitate si vor achita o taxa.

     Acestea fiind spuse, ramaneti online alaturi de noi si fiti primii care afla ce se intampla in TOT BACAUL!Main menu 2

Page | by Dr. Radut