Jump to Navigation

Termeni si Conditii

Introducere

     Bine ati venit pe totbacaul.ro.  Accesand totbacaul.ro acceptati Termenii si Conditiile de utilizare de mai jos. Acest contract se aplica site-ului totbacaul.ro, serviciilor si continutului acestuia.

     Daca te inregistrezi si esti de acord cu termenii si conditiile impuse de acest site va trebui sa le respecti. Daca nu esti de acord cu termenii, nu te inregistra si nu utiliza serviciile oferite prin acest site. Ne rezervam dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile, aspectul, optiunile si facilitatile portalului.

Definitii
 
     Prin "Utilizator", “Vizitator” intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza indiferent de motiv, nationalitate sau locatie site-ul (denumit si portal, director, blog, forum, etc.) totbacaul.ro.
     Termenii "Regulament", "Acord", "Contract", "Termeni si Conditii" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.
 
Generalitati
 
     Daca vreo prevedere din acest capitol "Termeni si Conditii" este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale "Termeni si Conditii", acestea ramanand in vigoare. Acesti "Termeni si Conditii" constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si noi in privinta utilizarii site-ului.
     Site-ul, serviciile si continutul totbacaul.ro va sunt oferite conditionat de acceptarea dumneavoastra fara nicio modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile din acest document, nu folositi site-ul totbacaul.ro si serviciile oferite prin intermediul lui. Prin utilizarea site-ului, acceptati sa respectati "Termenii si Conditiile" de utilizare a site-ului nostru. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi "Termenii si Conditiile" deoarece acest document se poate modifica fara preaviz, fara obligatia de a indeplini vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.
     Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre utilizatorii portalului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de site, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului utilizator de a inceta de indata accesarea portalului.
     Folosirea in continuare a serviciilor site-ului totbacaul.ro reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.
 
Descrierea serviciilor
 
     Utilizatorii inregistrati sunt pe deplin responsabili de informatiile adaugate pe site (comentarii, anunturi, descrieri, detalii firme adaugate). totbacaul.ro va incearca sa protejeze dreptul la intimitate si la imagine al utilizatorilor portalului.
     Intelegeti ca toate informatiile, date, text, software, muzica, sunet, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale (numite in continuare "Continut"), indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra si nu totbacaul.ro, sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati, puneti la dispozitie in mod public pe contul pus la dispozitie de totbacaul.ro. Administratorii totbacaul.ro nu controleaza, doar monitorizeaza continutul transmis prin indermediul serviciilor din cadrul portalului si astfel, nu garanteaza acuratetea, integritatea si calitatea acestui continut. Intelegeti ca prin folosirea portalului, puteti fi expus la un continut care poate fi ofensator sau indecent.
     Site-ul totbacaul.ro ofera utilizatorilor acces la resurse si instrumente online. Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul portalului sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de utilizare distinct formulate.
     Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca aceste servicii pot include si publicitate necesara site-ului totbacaul.ro pentru furnizarea serviciilor sale.
Intelegeti si sunteti de asemenea de acord ca serviciile totbacaul.ro includ diverse anunturi, mesaje administrative, continut de buletine informative si ca aceste mesaje sunt implicite calitatii de membru totbacaul.ro. Daca doriti sa renuntati la aceste servicii trebuie sa contactati administratorul, prin intermediul formularului de Contact al totbacaul.ro. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile sunt oferite “asa cum sunt”, iar totbacaul.ro nu isi asuma nicio responsabilitate pentru stergerea, transmiterea sau salvarea gresita a setarilor personalizate.
Incurajam libertatea de exprimare si credem cu tarie ca articolele oferite de noi pot castiga in substanta prin prezentarea punctelor de vedere oferite de cititorii nostri. Nu vrem insa sa transformam acest site intr-un refugiu pentru atacuri personale, comportament ofensiv sau necivilizat. Respectarea conditiilor de mai jos este obligatorie pentru a putea comenta pe acest site si odata ce ati postat un comentariu va dati acordul, implicit, sa respectati regulile noastre. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, va rugam sa comentati pe alte site-uri care au poate o politica mai putin restrictiva.
 
Moderarea comentariilor
 
     totbacaul.ro ofera cititorilor sai posibilitatea de a interactiona si comenta articolele publicate pe site-ul totbacaul.ro
     In cele mai multe cazuri, comentariile sunt moderate, ceea ce inseamna ca ele sunt revizuite inainte de a  fi publicate. Totusi, sunt Utilizatori care au permisiunea de a publica comentarii fara aprobare.
     Facem tot posibilul pentru a elimina comentariile care au fost semnalate de cititorii nostri ca abuzive sau ofensatoare sau care  incalca termenii si conditiile noastre in orice fel. Va rugam sa nu abuzati de aceasta functie. Marcarea unui mesaj nu inseamna automat stergerea lui, aceasta fiind decisa de moderatori. Nu marcati un comentariu  daca nu va place.
     Administratorii site-ului totbacaul.ro isi rezerva dreptul de a edita comentariile dvs. suprimand parti care nu au relevanta pentru articolul la care se comenteaza sau care sunt ofensatoare. Este la latitudinea noastra sa decidem ce parti din comentariul dvs. vor fi considerate ca fiind nerelevante sau ofensatoare.
     Administratorii site-ului pot sterge cu totul un comentariu, chiar fara preaviz. Este la discretia noastra sa decidem ce comentarii nu sunt aprobate sau ce comentarii sunt sterse dupa cum este la discretia noastra sa decidem blocarea accesului unui utilizator sau a unei adrese IP la continutul site-ului nostru.
     Ne rezervam dreptul de a elimina sau edita comentariile care nu sunt in conformitate cu termenii si conditiile noastre, incluzand, dar nelimitandu-se la: limbaj vulgar, incitare la ura, declaratii calomnioase sau comentarii care sunt discutabile din mai multe puncte de vedere. Moderatorii nostri vor decide asupra caracterului discutabil al comentariilor.
     Comentariile pot fi eliminate in cazul in care nu sunt relevante pentru subiect, in cazul in care contin publicitate, “spam” sau alte elemente comerciale, in cazul in care Utilizatorul se da drept altcineva sau foloseste o adresa de e-mail fictiva, atacuri la adresa celorlalti participanti la discutie.
 
Nume real vs. pseudonim
 
     totbacaul.ro incurajeaza utilizarea numelui dvs. real pentru a conferi un plus de credibilitate discutiilor. Utilizarea unui pseudonim este totusi permisa dar trebuie sa stiti ca:
- atunci cand faceti afirmatii discutabile, daca ele sunt publicate sub un pseudonim, riscati sa fie sterse. Daca dvs. nu va asumati raspunderea pentru ceea ce spuneti, nu ne-o asumam nici noi. Un utilizator autentificat va avea intotdeauna o credibilitate mai mare;
- publicarea sub un pseudonim nu inseamna automat garantarea anonimatului dvs.  
totbacaul.ro inregistreaza fiecare adresa IP si o poate dezvalui oricand autoritatilor competente, cu sau fara ordin judecatoresc, in cazul in care consideram ca avem suficiente motive pentru a sesiza o infractiune.
 
Obligatii la inregistrare
 
     Pentru a folosi serviciile oferite de portal, va obligati sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al portalului, mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. La profil sa nu folositi fotografii sau imagini care au continut implicit sexual sau care incalca legislatia in vigoare, sa nu folositi ca semnaturi propozitii, fraze, insemne cu caracter implicit sexual, care ar putea fi defaimatoare sau jignitoare la adresa celorlalti membri sau care ar incalca legislatia in vigoare.
     In caz contrar, totbacaul.ro are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.
Parola de acces in contul de utilizator va fi criptata, iar in cazul in care ati pierdut-o, sistemul va genera o noua parola temporara.
Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei dumneavoastra. Veti fi raspunzatori de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de acord sa sesizati administratorul totbacaul.ro in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii dumneavoastra.
Folosim o serie de instrumente (codarea, parole, masuri de siguranta) pentru a asigura protectia datelor avand caracter personal. Este evident ca nu exista protectie perfecta si nu putem oferi o garantie totala in privinta acestui aspect.
Informatiile cu caracter personal postate de catre utilizatori in locurile/spatiile publice apartinand portalului pot fi copiate si stocate de catre terti asupra carora administratorul totbacaul.ro nu are niciun control. Nu suntem responsabili pentru faptul ca terte parti utilizeaza informatii pe care le-ati postat sau le-ati facut disponibile in spatiile publice apartinand portalului.
 
Responsabilitati
 
     Deoarece identificarea utilizatorilor pe Internet este dificila, nu confirmam faptul ca fiecare utilizator este ceea ce se pretinde. Nu suntem si nu putem fi implicati in relatiile utilizator-utilizator sau nu putem controla comportamentul utilizatorilor site-ului, in eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori. Materialul poate contine inexactitati sau greseli de scriere. Nu ne asumam veridicitatea si exactitatea materialului de pe site sau comunicarea catre utilizatori a informatiilor privind calitatea, securitatea produselor/serviciilor propuse.
     Ati luat cunostinta si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma, continutul sau exactitatea materialului plasat de dvs. pe site.
     Nu putem garanta un acces continuu si sigur la serviciile noastre. Excludem orice forma de garantare. Nu putem fi considerati responsabili pentru nicio pierdere financiara sau comerciala, pentru prejudiciile de reputatie sau orice alte pagube survenite in urma utilizarii site-ului totbacaul.ro
     Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarcati, puneti la dispozitie in mod public pe contul pus la dispozitie de noi. Proprietarul si/sau administratorul site-ului nu pot fi trasi la raspundere pentru niciun material, toate serviciile sunt furnizate “asa cum sunt”.
Urmatoarele activitati duc la banarea contului:
- crearea unui cont cu nume si prenume fals sau de conturi multiple
- adaugarea de anunturi generale false
- adaugarea de firme in director fara permisiunea conducerii firmei
- folosirea unui limbaj obscen in comentariile adaugate pe site
- adaugarea de imagini cu continut obscen sau ilegal
- incercarea de a accesa sau modifica date si informatii apartinand unui alt membru
- spamul prin intermediul modalitatilor de comunicare prezente pe site.
Ne rezervam dreptul de a bana orice cont fara o notificare prealabila sau explicatii ulterioare.
 
Va obligati sa nu:
  1. publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
  2. publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica;
  3. publicati o imagine sau o afirmatie implicit sexuala;
  4. publicati materiale care contin virusi, viermi sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem, informatie sau orice actiune indreptata impotriva altor utilizatori;
  5. folositi scripturi, cod sau bucati de cod malitioase sau alte instrumente prin intermediul carora ati putea face ca site-ul sa mearga mai incet decat este normal sau chiar sa fie blocat, sa aflati informatii ascunse ale utilizatorilor (adrese de email, parole, adrese, numere de telefon), sa afisati informatii de tip text, imagine sau legaturi (link-uri) neaprobate de administrator, sa modificati sau sa stergeti informatii postate pe acest site;
  6. incarcati, postati, difuzati sau transmiteti in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);
  7. incarcati, postati, difuzati sau transmiteti in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam", scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia serviciilor care sunt realizate cu acest scop;
  8. promovati sau furnizati informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale.
     Lista de obligatii publicata mai sus nu contine totalitatea conditiilor de utilizare a site-ului; ne rezervam dreptul de a retrage sau adauga fara avertizare sau alte notificari, orice fel de mesaje care nu sunt compatibile cu valorile si spiritul comunitatii noastre.
 
Abuzul
 
Utilizati sectiunea CONTACT in vederea sesizarii oricarei probleme sau continut inadecvat pentru ca impreuna sa asiguram buna functionare a site-ului. Suntem in masura sa restrictionam sau sa reducem accesul la serviciile noastre, chiar retrage anumite fragmente de continut si lua masuri tehnice spre a interzice accesul la totbacaul.ro anumitor utilizatori daca acestia sunt etichetati ca reprezentand o problema sau prezinta incompatibilitate comportamentala cu valorile site-ului.
Indiferent daca se ia sau nu masura interzicerii accesului la site pentru anumite cazuri, totbacaul.ro nu isi asuma responsabilitatea in cazul utilizarii ilicite sau neautorizate a site-ului de catre utilizatori. totbacaul.ro nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori si nu gireaza vreo parere exprimata de catre utilizatori.
 
Proprietarii si/sau administratorii site-ului nu vor fi raspunzatori pentru nicio paguba morala sau materiala provocata de site-ul totbacaul.ro
 
Utilizarea materialelor
 
     totbacaul.ro va autorizeaza sa vizualizati materialele de pe site-ul totbacaul.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. Continutul acestui site (textele, grafica, fotografiile, software-ul precum si alte materiale) sunt protejate de legea dreptului de autor. Prin utilizarea acestui site sunteti responsabil de modul in care veti folosi in continuare informatiile gasite aici (texte, imagini, fotografii, documente, aplicatii) avand in vedere ca acestea sunt supuse dreptului de autor. Adunarea si rearanjarea continutului acestui site este dreptul exclusiv al totbacaul.ro, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale, tinand cont de mentiunile de mai jos.
     Portalul totbacaul.ro contine elemente care ne apartin, va apartin si apartin altor utilizatori. Prin acceptarea termenilor de fata, acceptati sa nu copiati, modificati sau distribuiti elemente ale site-ului fara acordul administratorului sau a autorilor tinand cont de mentiunile de mai jos. In cazul in care considerati ca vi s-au prejudiciat drepturile sau doriti sa semnalati continut ilegal, va rugam sa informati responsabilii site-ului pentru a putea verifica aceste aspecte. Ne rezervam posibilitatea de a retrage continutul postat de utilizatori daca exista motive de suspiciune ca acesta ar incalca termenii si conditiile de utilizare. Nu se vor pretinde si nici acorda niciun fel de compensatii pentru utilizarea materialului in felul aratat mai sus.
 
Mentiune: Puteti cita sau folosi parti din articole (stiri sau continut text) pentru lucrarile personale (site-uri, carti, reviste, publicatii de orice fel, referate, etc.) dar doar publicate de administratorul site-ului totbacaul.ro si doar cu mentionarea sursei. Sursa se va specifica astfel:
Sursa:  totbacaul.ro folosind legatura (link) catre totbacaul.ro
     Pentru a folosi articole scrise de alti utilizatori aveti obligatia sa cereti acordul acestora; daca nu stiti cum puteti lua legatura cu acestia va rugam contactati administratorul prin intermediul formularului de Contact si veti fi pus in legatura cu ei.
     Pentru folosirea imaginilor sau fotografiilor publicate pe totbacaul.ro in cadrul lucrarilor personale (site-uri, carti, reviste, publicatii de orice fel, referate, lucrari de diploma, licenta sau masterat) aveti obligatia de a cere acordul autorilor indiferent daca e vorba de administratorul totbacaul.ro sau alti utilizatori. Daca nu stiti cum puteti lua legatura cu autorii va rugam contactati administratorul prin intermediul formularului de Contact si veti fi pus in legatura cu ei.
     Site-ul totbacaul.ro poate furniza legaturi (link-uri) catre terte parti, alte site-uri web sau alte resurse. Deoarece nu avem niciun control asupra acestor site-uri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca nu suntem responsabili de disponibilitatea acestora si nu garantam/nu suntem responsabili pentru niciun continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste siteuri sau resurse.
 
Limitarea responsabilitatii
 
     Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca proprietarii, moderatorii, administratorii site-ului totbacaul.ro nu vor raspunde pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale. Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord ca utilizarea serviciilor site-ului se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile", fara niciun fel de garantie.
     Orice informatie introdusa de dumneavoastra poate fi stocata in baza de date; webmaster-ul, administratorul si moderatorii nu pot fi facuti responsabili de atacurile de furt sau de vandalism care pot sa duca la compromiterea datelor. Orice material descarcat sau obtinut prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.


Main menu 2

Page | by Dr. Radut